Vacature: Epidemioloog seksueel overdraagbare aandoeningen

Deze vacature is aangedragen door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste epidemioloog om ons team te versterken dat zich bezighoudt met de surveillance en onderzoek naar de bestrijding van soa (seksueel overdraagbare aandoeningen, zoals hiv, chlamydia, gonorroe, syfilis, hepatitis, HPV) in Nederland. Het werk richt zich op het onderhouden en analyseren van soa surveillance data en PrEP data van de centra seksuele gezondheid (SOAP), het onderhouden van contacten met centra seksuele gezondheid ten aanzien van SOAP en het faciliteren van dataverzoeken en aanpassingen in het registratiesysteem.

Functie-eisen

  • Je hebt een master in de epidemiologie
  • Je hebt ervaring met het analyseren van complexe databestanden met statistische programma’s.
  • Je hebt affiniteit met publieke gezondheid en hebt bij voorkeur ervaring in de infectieziekte-epidemiologie
  • Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief en bent besluitvaardig.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift, ook in het Engels.
  • Je bent flexibel in het werken aan meerdere projecten.
  • Je werkt graag in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 10
Maandsalaris: Min €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 18 maanden
Maximaal aantal uren per week: 32

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Digitaal solliciteren
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) nodigt je uit op hun site te solliciteren.  Via onderstaande link verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Ga hier naar het sollicitatieformulier.