VvE prijzen

De Vereniging voor Epidemiologie reikt jaarlijks tijdens de WEON vijf prijzen uit:

De VvE Achievement Award (uitgereikt vanaf 2014)
De VvE Publication Award for Junior Researchers
De VvE Student Award 
De VvE Oral Presentation Award (uitgereikt vanaf 2019)
De VvE Poster Award 

VvE Achievement Award

Sinds 2014 reikt de VvE de VvE Achievement Award uit aan een (internationale) wetenschapper die een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld binnen de epidemiologie.

De VvE Achievement Award wordt door de voorzitter van de VvE tijdens de WEON uitgereikt, op voordracht van de organisatiecommissie van de WEON.

VvE Publication Award for Junior Researchers

De VvE Publicatieprijs is bedoeld voor de beste epidemiologische publicatie van een junior onderzoeker.

De deadline van het indienen van een publicatie voor de VvE Publicatieprijs 2020 is: 16 februari 2020. Voor meer informatie:

VvE Student Award

De VvE Studentenprijs is bedoeld voor Bachelor of Masterstudenten die een stage of keuzevak epidemiologie gedaan hebben.

De deadline voor het aanmelden voor de studentenprijs en het indienen van het aanmeldformulier is gelijk aan de deadline voor het indienen van de WEON abstracts. Voor meer informatie:

VvE Oral Presentation Award

Vanaf 2019 wordt een vijfde VvE prijs uitgereikt: de VvE Oral presentatieprijs. Alle onderzoekers (zowel VvE leden als niet VvE Leden) kunnen in aanmerking komen voor de VvE Oral Presentation Award. Abstracts van keynote speakers op de WEON, studenten die genomineerd zijn voor de VvE Student Award kunnen niet genomineerd worden voor de VvE Oral Presentation Award. De deadline voor het aanmelden voor deVvE Oral Presentation Award is gelijk aan de deadline voor het indienen van de WEON abstracts. Voor meer informatie:

VvE Poster Award

De VvE Posterprijs wordt uitgereikt aan de kandidaat die een goede poster heeft gepresenteerd tijdens 1 van de postersessies.