Skip to main content

Vacancy: Secretaresse Klinische Epidemiologie

This vacancy has been recommended by LUMC/Vereniging voor Epidemiologie.  width=

Introductie
“Jij bent het gezicht van onze vereniging en een kei op secretarieel gebied. Je bent het aanspreekpunt voor de Vereniging voor Epidemiologie.” Herken jij jezelf in deze uitspraak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als secretarieel medewerker voor de wetenschappelijke Vereniging voor Epidemiologie, vervul je een belangrijke rol in ons bestuur. Doordat je nauw samenwerkt met de vier bestuursleden van de vereniging die het dagelijks bestuur vormen, ben jij onmisbaar voor ons bestuur. In deze functie bied je administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning. Op termijn bestaat er eventueel de mogelijkheid dat je aanstelling wordt uitgebreid met 4-6 uur per week, waarbij je ook secretariële ondersteuning zult bieden aan de afdeling Klinische Epidemiologie van het LUMC.

Jouw kerntaken omvatten onder andere het bieden van administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning aan het dagelijks bestuur van de VvE. Daarnaast verleen je administratieve ondersteuning aan de Commissie Toezicht en Beoordeling Epidemiologie, die deel uitmaakt van de VvE. Als secretarieel medewerker woon je het algemeen bestuursoverleg bij en ben je verantwoordelijk voor het maken van notulen tijdens de vergaderingen. Ook beheer je het ledenbestand van de vereniging en fungeer je als aanspreekpunt voor de leden. Tot slot bied je ook ondersteuning bij contributie-inning en andere financiële processen.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op het mbo-niveau;
  • Je bezit organisatorische, administratieve en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent een echte teamspeler die goed kan samenwerken en zich kan aanpassen aan een dynamische werkomgeving;
  • Je bent accuraat en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Je kunt goed overweg met het Microsoft Office 365 (Teams, Outlook, Excel, Word).

Wat bieden we jou?
Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!
Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van het LUMC.

Waar ga je werken?
De VvE is een wetenschappelijke vereniging en heeft ruim 1000 leden. De VvE zet zich in voor het bevorderen van epidemiologisch onderwijs en adequate uitvoering van epidemiologisch onderzoek in Nederland. Het bestuur van de VvE bestaat uit 13 algemeen bestuursleden waarvan 4 bestuursleden deel uitmaken van het dagelijkse bestuur.

Je komt te werken op de afdeling Klinisch Epidemiologie van het LUMC. De afdeling Klinische Epidemiologie is een onderzoeks- en onderwijsafdeling binnen het LUMC die nauw betrokken is bij de opleidingen Geneeskunde en Biomedische wetenschappen. Het secretariaat van de afdeling Klinisch Epidemiologie bestaat momenteel uit 2 secretaresses, dit worden jouw directe collega’s. Samenwerking en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Je komt als secretarieel medewerker dan ook terecht in een hecht en sociaal team met oog voor elkaar.

Meer informatie
Als secretaresse bedraagt je salaris minimaal €2.711,- en maximaal €3.627,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Thuiswerken is mogelijk in overleg. Wel wordt verwacht dat je minimaal 80% van je werkuren op het secretariaat aanwezig bent.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact
Yvonne Souverein, hoofd secretariaat, afdeling Klinische Epidemiologie
y.souverein@lumc.nl

Link naar vacature
https://www.lumc.nl/over-het-lumc/werken-bij/vacatures/b.23.mb.jh.85-secretaresse-klinische-epidemiologie/

Date of placement: 8 augustus 2023

© 2024 Vereniging voor Epidemiologie - privacy statement