Skip to main content

Werkgroepen

De VvE heeft drie werkgroepen die allen vallen onder de speergroep Verbinden:
Communicatie

De VvE Werkgroep communicatie speelt een belangrijke rol bij het binden en verbinden van de epidemiologische gemeenschap. De werkgroep houdt zich bezig met de communicatie naar leden (intern), toekomstige leden en belangstellenden (extern), met als doel de missie van de VvE als organisatie uit te dragen. De werkgroep richt zich op PR, het uitbrengen van een nieuwsbrief en het onderhoud van de VvE website.

Tim Pelle
Voorzitter
Ellen Engelhardt
Else-Mariëtte van Heijningen
Deirisa Lopes Barreto
Frits van Osch
Jonah Stunt
WEON & VvE prijzen

In 2018 is de VvE werkgroep WEON & VvE prijzen geïnstalleerd. Het doel van deze werkgroep is onderzoekers (VvE leden en niet leden) te stimuleren om deel te nemen aan het WEON en de pre-conferences en de lokale organisatiecommissie van het WEON en pre-conferences te ondersteunen d.m.v. het up-to date houden van het WEON draaiboek en (telefonische) adviezen te geven. Daarnaast coördineert de werkgroep de VvE prijzen.

Frits van Osch
Voorzitter
Hanne Ballegooijen
Mirjam Knol
Jonge epidemiologen

De VvE werkgroep Jonge Epidemiologen heeft als doel om jong epidemiologen te verbinden en hun ontwikkeling te bevorderen. Sinds 2016 organiseert de werkgroep jaarlijks drie activiteiten voor jong epidemiologen (studenten, promovendi, arts-onderzoekers, junior-onderzoekers en postdocs). Deze activiteiten bestaan uit o.a. workshops en symposia, waarbij onder meer aandacht is voor het opbouwen van een  netwerk van jong epidemiologen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Nina Hilkens
Voorzitter
Liana van Barenburg
Mirte Boelens
Sophie Bots
Ellen Olthof
Nienke van Velzen

© 2024 Vereniging voor Epidemiologie - privacy statement