Skip to main content

Oproep: Werkgroep Jonge Epidemiologen

De Vereniging voor Epidemiologie (VvE) Werkgroep Jonge Epidemiologen organiseert activiteiten voor jonge epidemiologen ter bevordering van onderwijs en onderzoek. Daarnaast heeft de werkgroep als doel om de onderlinge binding met de VvE te versterken.

De VvE werkgroep Jonge Epidemiologen is op zoek naar 2 nieuwe leden per april 2023

Ben jij een (jonge) epidemioloog (masterstudent, promovendus, onderzoeker, postdoc) en wil je met enthousiasme actief meedenken over de inhoud en organisatie van activiteiten voor junior epidemiologen? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op de vacature!

We streven ernaar om alle jonge epidemiologen aan te spreken, zowel binnen als buiten de academie. Daarom moedigen we ook epidemiologen werkzaam buiten de academie aan om te reageren op deze vacature.

Jaarlijks organiseert de werkgroep drie activiteiten en we vergaderen ongeveer zes keer per jaar (deels online en deels in persoon, gepland rondom een evenement).

We ontvangen graag vóór 20 februari 2023 je motivatiebrief met CV via een e-mail aan het secretariaat van de Vereniging voor Epidemiologie (secretariaat@epidemiologie.nl). Als je vragen hebt over de vacature, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij hopen dat je onze werkgroep komt versterken!

Met vriendelijke groeten,

De werkgroep Jong Epidemiologen,
Mirte Boelens (LUMC/Health Campus Den Haag)
Inge Willemstein (RIVM)
Pauline Croll (GGD Zuid-Holland Zuid)
Dana Moldovanu (Erasmus MC)
Nina Hilkens (aantredend voorzitter, Radboud UMC)
Frank Wolters (vertrekkend voorzitter, Erasmus MC)

© 2024 Vereniging voor Epidemiologie - privacy statement