Pre conferences / WEON

Pre conferences

De VvE organiseert voorafgaande aan het WEON een aantal pre conferences. De thema's van de pre conferences zijn actueel en specifiek gericht op bepaalde doelgroepen, zoals public health epidemiologie of epidemiologie onderwijs.

Op 2 juni 2021 worden de volgende online pre conferences gehouden (de pre conferences worden kosteloos door de VvE aangeboden aan de deelnemers van het WEON):

WEON

Sinds 1979 wordt jaarlijks het epidemiologisch congres georganiseerd. Dit congres biedt (jong) epidemiologen de mogelijkheid om de resultaten van hun onderzoek te presenteren en te bediscussiëren op nationaal niveau. Tevens biedt het WEON ruimte om te netwerken.

 

Accounting for missing data in statistical analyses

10:00u-12:00u

Organization: Rolf Groenwold, LUMC (VvE speergroep Causaliteit)

How to create impact with your research in an online society?

9:00u-11:30u

Organization: VvE werkgroep Junior Epidemiologen

WEON 2021
3 en 4 juni 2021
Thema “Science in an Online Society”
ONLINE

Zie voor meer informatie: www.weon.nl

Towards causality in environmental epidemiology

13:30u - 15:30u

Organization: Famke Mölenberg (Erasmus MC Rotterdam), Frank van Lenthe (Erasmus MC Rotterdam), Carel-Peter van Erpecum (UMC Groningen), Jeroen Lakerveld (Amsterdam UMC)

Teaching Epidemiology in an Online Society

13:30u-17:00u

Organization: Iris van Rooij (VvE speergroep Onderwijs), Rolf Groenwold (VvE speergroep Onderwijs), Michiel de Boer (VvE speergroep Onderwijs), Femmie de Vegt (Radboudumc), Noha El-Baz (UMCG)

Klik hier voor meer informatie over de pre conferences.